Menu Sluiten

Aanbeveling Slaapkamers Op Maat Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Slaapkamers Op Maat – Leveranciers Slaapkamer Kasten Op Maat – Slapen In Mooie Slaapkamers – Slaapkamers Functioneel Indelen – Offerte Antwerpen Slaapkamers Op Maat – 

Wenst u meer info over aanbeveling slaapkamers op maat antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Aanbeveling Slaapkamers Op Maat Antwerpen

Slapen | Meubilair | Meubelmakerij | Keuken | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling slaapkamers op maat antwerpen

menu home wie zijn wij flyer vvp beleid bestuur boeken agenda lid worden contact foto s links privacy inschrijving home wie zijn wij flyer vvp beleid bestuur boeken agenda lid worden. contact foto s links privacy inschrijving start september ontmoetingsdag september in de nekker aanbeveling slaapkamers op maat antwerpen firma Geannuleerd gezien de nationale veiligheidsraad op besliste dat de bubbel van nog zeker tot eind september aangehouden wordt zijn wij genoodzaakt onze jaarlijkse ontmoetingsdag die op in de nekker te mechelen zou zijn doorgegaan te annuleren De prijsbepaling van aanbeveling slaapkamers op maat antwerpen Vvp is een risicopubliek van jong tot minder jong vanuit verschillende provincies enz bovendien geeft ontmoeten op anderhalve meter afstand en vanuit de eigen bubbel weinig meerwaarde denken we. Jammer natuurlijk maar niet getreurd van zodra dit weer mag zouden we graag een laagdrempelig ontmoetingsmoment organisere.

.

Het terrein van Aanbeveling slaapkamers op maat antwerpen

.