Menu Sluiten

Bedrijven Binnenafwerking Interieurprojecten

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Algemene Binnenafwerking – Advies Algemene Binnenafwerking – Expert Algemene Binnenafwerking – Aanbeveling Algemene Binnenafwerking – Oplossingen Algemene Binnenafwerking – 

Wenst u meer info over bedrijven binnenafwerking interieurprojecten kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Bedrijven Binnenafwerking Interieurprojecten

Interieur | Onderhoud | Renovatie | Hvac | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven binnenafwerking interieurprojecten

home over ons specificaties referenties offerte contact premiezoeker over ons spectrum interieur is een betrouwbaar afwerkingsbedrijf en de ideale partner voor een prachtige binnenafwerking van elk project. Spectrum interieur garandeert dankzij ervaring en inzet een perfecte afwerking en ondersteuning bij de uitvoering van elk project. Zij het nu voor privdoeleinden of eerder professioneel u kunt op een correcte en vlotte samenwerking rekenen bedrijven binnenafwerking interieurprojecten kostenraming Normen als kwalitatieve hoogwaardige afwerking en oog voor het kleinste detail staan centraal. Kwaliteit leveren en klanttevredenheid is het visitekaartje van spectrum interieur. Door de uitgebreide knowhow geven wij klanten uitgebreid advies en assisteren naar materiaalkeuze om het antwoord op alle afwerkingsvragen te bieden. Zowel in nieuwbouw als renovatie. Absolute specialisatie zij.

industrielaan maasmechelen enter keyword home voorstelling werken winkel projecten media vacatures contact in de media in de media de nieuwe bedrijfshal van e. Baillien woninginrichting en schilderwerken in maasmechelen valt op door de rode sandwichpanelen in de uitstekende voorgevel. Dit rood vormt een groot contrast met de metaalkleurige wanden voor de rest van de buitenmuren. Leuk detail de rode en metaalkleuren komen ook in de binnenafwerking terug. De firma baillien stond overigens zelf in voor de volledige afwerking van het interieur bekijk ons scala van bedrijven binnenafwerking interieurprojecten Baillien woninginrichting en schilderwerken telt werknemers waaronder een tal schilders en verder vloerbekleders gipskartonplaatsers schrijnwerkers stiksters en bedienden. Vader baillien is in opgrimbie waar nu nog een van hun twee woonwinkels lig.

Feiten over Bedrijven binnenafwerking interieurprojecten

times zomervakantie wij zijn er even tussenuit om te genieten van een welverdiende vakantie. Graag helpen we jullie opnieuw verder vanaf maandag augustus martens vloeren nv home houten vloeren maatwerk realisaties jobs contact houten vloeren van topkwaliteit amp interieurprojecten op maat onze projecten offerte aanvragen houten vloeren van topkwaliteit interieurprojecten op maat u bent op zoek naar een duurzame onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle binnenafwerking in hout kom dan zeker eens langs voor een vrijblijvend gesprek bij martens vloeren en interieur. We zijn een familiebedrijf dat al meer dan jaar actief is. We leveren aan en plaatsen bij zowel professionele als particuliere klanten. In onze t.