Menu Sluiten

Betaalbaar Modern Totaalproject In Belgie

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Dromen worden werkelijkheid

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend. De keuken is al enkele jaren een heuse leefruimte waar het leuk is samen te zijn met familie en vrienden. Ze verdient bij ons dus de meeste aandacht!

Ook uw bijhorende woonkamerinrichting, TV-of haardmeubilair, dressing en badkamer kunnen wij samen met u realiseren. Zo kunt u dezelfde stijl, materiaalkeuze en kleuren overal in huis laten terugkomen, wat tot een harmonieus geheel leidt.

Waarom werken met Interioo?

  • Professioneel advies
  • Uniek Belgisch maatwerk
  • Persoonlijke klantenbegeleiding
  • Budgetvriendelijke oplossingen
  • Ruim aanbod

Kom langs in onze prachtige toonzaal waar wij de tijd nemen om uw project te bespreken. Wij staan gekend voor onze persoonlijke aanpak en opvolging van uw project!

Outlet

Woon-en interieurvormgeving zijn continue in verandering, om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste trends vernieuwen we regelmatig onze toonzaal en de aankleding ervan. Op deze pagina kan u koopjes uit onze toonzaal terugvinden.

88231078823107

More info

tags: Interieur Op Maat – Moderne Interieurs – Landelijke Inrichting – Interieur Totaalprojecten – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over betaalbaar modern totaalproject in belgie kijk dan vlug op https://www.interioo.be/ | Betaalbaar Modern Totaalproject In Belgie

Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Betaalbaar modern totaalproject in belgie

home aanpak realisaties historiek nieuws vacatures contact maak een afspraak ons verhaal meer dan jaar vakmanschap in een notendop betaalbaar modern totaalproject in belgie kostenraming oprichting door evarist heylen de schrijnwerkerij wordt in door evarist heylen opgericht in de beginjaren nog bijgestaan door vader alos. Schrijnwerkerij in de brede zin van het woord want er wordt menig timmerwerk verricht. Zo kan alle houtwerk voor de woning aangepakt worden daktimmer ramen deuren kasten en zetels. bouw nieuwe toonzaal en werkplaats in wordt in het centrum van hulshout een nieuwe toonzaal gebouwd ook een nieuwe werkplaats zal hier snel volgen. Ondertussen is het aanbod uitgebreid met meubelen en matrassen. In de jaren worden de activiteiten vooral toegespitst op de meubelverkoop waarom kiezen voor betaalbaar modern totaalproject in belgie jos heylen wordt nieuwe zaakvoerder in krijgt de schrijnwerkerij een nieuwe impuls wanneer jos heylen de huidige zaakvoerder het atelier overneemt. Als gedreven meubelmaker en interieurarchitect weet hij de activit.

.

Kundigheid over Betaalbaar modern totaalproject in belgie

.