Menu Sluiten

Binnenafwerking Interieurprojecten Limburg

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Algemene Binnenafwerking – Advies Algemene Binnenafwerking – Expert Algemene Binnenafwerking – Aanbeveling Algemene Binnenafwerking – Oplossingen Algemene Binnenafwerking – 

Wenst u meer info over binnenafwerking interieurprojecten limburg kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Binnenafwerking Interieurprojecten Limburg

Renovatie | Onderhoud | Brandveiligheid | Interieur | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Binnenafwerking interieurprojecten limburg

industrielaan maasmechelen enter keyword home voorstelling werken winkel projecten media vacatures contact in de media in de media de nieuwe bedrijfshal van e. Baillien woninginrichting en schilderwerken in maasmechelen valt op door de rode sandwichpanelen in de uitstekende voorgevel. Dit rood vormt een groot contrast met de metaalkleurige wanden voor de rest van de buitenmuren binnenafwerking interieurprojecten limburg met korting Leuk detail de rode en metaalkleuren komen ook in de binnenafwerking terug. De firma baillien stond overigens zelf in voor de volledige afwerking van het interieur bekijk ook eens binnenafwerking interieurprojecten limburg Baillien woninginrichting en schilderwerken telt werknemers waaronder een tal schilders en verder vloerbekleders gipskartonplaatsers schrijnwerkers stiksters en bedienden. Vader baillien is in opgrimbie waar nu nog een van hun twee woonwinkels ligt begonnen. Steps ontdek maasland bai.

.

Het laatste nieuws over Binnenafwerking interieurprojecten limburg

.