Menu Sluiten

Binnenafwerking Interieurprojecten

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Algemene Binnenafwerking – Advies Algemene Binnenafwerking – Expert Algemene Binnenafwerking – Aanbeveling Algemene Binnenafwerking – Oplossingen Algemene Binnenafwerking – 

Wenst u meer info over binnenafwerking interieurprojecten kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Binnenafwerking Interieurprojecten

Onderhoud | Renovatie | Interieur | Brandveiligheid | Hvac | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Binnenafwerking interieurprojecten

infodavemartens.be nieuwbouw renovatie interieur totaalafwerking over ons offerte contacteer ons home interieur geef je interieur persoonlijkheid interieur project binnenafwerking pulderbos project binnenafwerking minderhout uw interieur door dave martens wilt u graag werk maken van uw interieur aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen binnenafwerking interieurprojecten met gegarandeerde rendementsstijging Wij helpen u graag verder meerleseweg meer hoogstraten t f infodavemartens.be copy dave martens algemene voorwaarden website door maesmedia .

wij zijn op zoek naar metsers ruwbouw medewerkers energieweg oostmalle infomcmbouw.be ma vr u u over ons nieuws bouw interieur realisaties jobs over ons nieuws bouw interieur realisaties jobs contact totaalpartner in nieuwbouw verbouwingen al meer dan jaar uw specialist voor bouw en interieur oplossingen in en rond de antwerpse noorderkempen. Bouw interieur realisaties generaties gefundeerde bouwkennis mcm is een familiebedrijf. We willen partner zijn voor uw bouw en interieurprojecten. We kiezen voor een eerlijke persoonlijke aanpak en open communicatie. Op deze manier streven we voor elk project en elke klant het gewenste resultaat na. Meer over ons interieur wij staan in voor de volledige binnenafwerking in lijn met uw stijl en smaak De kosten van binnenafwerking interieurprojecten Wij adviseren u graag bij de materiaal en techniekkeuzes en helpen u met veel plezier bij al uw vragen over de verdere afwerking van uw interieur. Ontdek onze interieurexpertise bouw .

Het laatste nieuws over Binnenafwerking interieurprojecten

industrielaan maasmechelen enter keyword home voorstelling werken winkel projecten media vacatures contact in de media in de media de nieuwe bedrijfshal van e. Baillien woninginrichting en schilderwerken in maasmechelen valt op door de rode sandwichpanelen in de uitstekende voorgevel. Dit rood vormt een groot contrast met de metaalkleurige wanden voor de rest van de buitenmuren. Leuk detail de rode en metaalkleuren komen ook in de binnenafwerking terug. De firma baillien stond overigens zelf in voor de volledige afwerking van het interieur. Baillien woninginrichting en schilderwerken telt werknemers waaronder een tal schilders en verder vloerbekleders gipskartonplaatsers schrijnwerkers stiksters en bedienden. Vader baillien is in opgrimbie waar nu nog een van hun twee woonwinkels ligt begonnen. Steps ontdek maasland baillien interieur en .