Menu Sluiten

Binnenhuisarchitect Turnhout

Meer info

tags: Kapsalon Inrichting – Interieurinrichting Antwerpen – Interieurarchitect Antwerpen – Binnenhuisarchitect Antwerpen – Interieurinrichting Beersel – 

Wenst u meer info over binnenhuisarchitect turnhout kijk dan vlug op http://www.djtom.be | Britt van Namen is binnenhuisarchitect in hart en zie

Bouwmateriaal | Rijschool | Bouw | Evenementenbureau | Waterverzachter | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Binnenhuisarchitect turnhout

home producten badkamers wellness verwarming en sanitair binnenhuis architectuur eigen realisaties jobs contact menu home producten badkamers wellness verwarming en sanitair binnenhuis architectuur eigen realisaties jobs contact offerte aanvragen wij realiseren jouw droombadkamer je badkamer is niet zomaar een plekje in huis. Een mooie badkamer brengt quality time rust en gezelligheid. En daar werken wij tijdens de realisatie graag aan mee. We nemen al je zorgen uit handen en bieden het resultaat waar je van droomde. Wij zorgen voor het totale plaatje zowel afbraak als volledige opbouw terwijl jouw vast aanspreekpunt het ganse project kort opvolgt. Vraag vrijblijvend offerte bekijk alle realisaties realisaties in jouw badkamer is het alle dagen.

nl fr home over ons service werkwijze showroom natuursteenproducten steensoorten referenties realisaties klanten contact buiten en binnen genieten van natuursteen … Vloer trap of keukenproject in natuursteen baeken is uw partner in natuursteen zowel voor binnen als buiten binnenhuisarchitect turnhout schatting aanvragen Particulier architect of aannemer wij staan u graag te woord. Bad of woonkamer keuken of terras maak het gezellig. Natuursteen kunt u overal gebruiken in de keuken of de badkamer voor een trap of op uw terrashellip blauwe hardsteen marmer en graniet zijn klassiekers maar misschien vindt u andere steensoorten mooier de mogelijkheden zijn eindeloos. Baeken voorziet verschillende natuursteenproducten voor binnen en buiten een gevarie.

Wat je wil weten over Binnenhuisarchitect turnhout

home realisaties expertise toonzaal nieuws f.a.q. Team contact contacteer ons verstuur bericht metaalwerken davis metaalwerken davis metaalwerken davis metaalwerken davis metaalwerken davis metaalwerken davis stalen binnendeuren de prfecte aansluiting bij uw interieur realisaties hieronder kan u een aantal van onze realisaties terugvinden. Metaalwerken davis stond in voor zowel het ontwerp en de vervaardiging als plaatsing. Trappen wij maken rechte trappen draaitrappen spiltrappen bordestrappen bloktrappen landelijk of modern voor zowel binnen als buiten belangstelling in de prijs van binnenhuisarchitect turnhout Leuningen wij maken leuningen en balustrades voor binnen en buiten. Deuren wij maken kaderdeuren en pivotdeuren is staal gelakt in een ral kleur naar wens. Services als familiebedrijf willen wij trots zijn op wat wij maken en wij besteden er dan ook onze beste zorgen aan. Onze ontwerpers en metaalbewerkers zijn bedreven in alle stijlen en hebben reeds de meest uiteenlopende wensen in prachtige realisaties omgezet. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wi.