Menu Sluiten

Blog Over Slaapkamers Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Slaapkamers Op Maat – Leveranciers Slaapkamer Kasten Op Maat – Slapen In Mooie Slaapkamers – Slaapkamers Functioneel Indelen – Offerte Antwerpen Slaapkamers Op Maat – 

Wenst u meer info over blog over slaapkamers op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Blog Over Slaapkamers Op Maat

Keuken | Meubilair | Meubelen | Slapen | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Blog over slaapkamers op maat

call us mail us infoartesvastgoed.be home te koop woning appartement bouwgrond project te huur over artes vastgoed contact blog contact artes vastgoed bvba weg naar as bus genk email infoartesvastgoed.be tel. fax blog over slaapkamers op maat met korting http www.artesvastgoed.be erkend vastgoedmakelaar biv erkend lid cibvlaanderen afdeling limburg beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financile borgstelling via nv axa belgium polisnummer .. Erkend vastgoedmakelaarbemiddelaar onderworpen aan de belgische biv deontologie ingeschreven het biv nummer te belgi ondernemingsnummer be controleinstantie van het biv luxemburgstraat b brussel http www.biv.be plichtenleer kb van september tot goedkeuring van het reglement van plichtleer van het biv. Immo zoeken regio selec.

home projecten te koop optimist zavial realisaties morini meiboom halverwind over ons blog menu home projecten te koop optimist zavial realisaties morini meiboom halverwind over ons blog home projecten te koop optimist zavial realisaties halverwind morini meiboom over strux blog contact menu home projecten te koop optimist zavial realisaties halverwind morini meiboom over strux blog contact contact strux projecten kwaliteitsvolle nieuwbouwwoningen en appartementen die zich onderscheiden van de concurrenten door steevast te kiezen voor unieke locaties aan onze belgische kust. Alle projecten te koop projecten zavial een exclusief kleinschalig project met grote appartementen met telkens slaapkamers gelegen aan de rustige rand van de haan ontde.

De discipline van Blog over slaapkamers op maat

over tende tende pro nl nederlands franais aanbod amp realisaties xxl rolgordijn showrooms blog contact over tende tende pro functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand home blog functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand geschreven op september in blog in dit sfeervol nieuwbouwappartement in de parel van de kempen zijn alle ruimtes voorzien van raamdecoratie. Zowel op vlak van functionaliteit als esthetiek werden er geen toegevingen gedaan. De keuken het grote keukenraam geeft uit op een binnenplein parking. Het linnen transparant gordijn geeft een fijne lichtinval voldoende privacy en blendt mooi met de gekozen materialen en kleuren. De hobbykamer in hobbykamer die eraan grenst speelt ook het licht. Ze kan volledig verduisterd worden door de horizontale houten bamboe lamellen die manueel bediend worden De verkoopprijs van blog over slaapkamers op maat De zithoek het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen loopt door in de zithoek. Hier is opnieuw gekozen voor een linnen gordijn. De speciale weeftechniek met dubbel weefsel geeft veel.