Menu Sluiten

Expert Slaapkamers Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Slaapkamers Op Maat – Leveranciers Slaapkamer Kasten Op Maat – Slapen In Mooie Slaapkamers – Slaapkamers Functioneel Indelen – Offerte Antwerpen Slaapkamers Op Maat – 

Wenst u meer info over expert slaapkamers op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Expert Slaapkamers Op Maat

Keuken | Slapen | Meubelen | Meubilair | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert slaapkamers op maat

nlfr over murprotec webshop eenvoudige betaling tips advies jobs contact gratis expertise sinds home vocht in huis vocht in de gevel vocht in de muren vocht in de kelder vocht op de ramen vocht op het plafond vocht in de keuken vocht in de badkamer vocht in de slaapkamer vochtproblemen opstijgend vocht vocht in de kelder condensatie doorslaand vocht gevolgen van vocht gezondheid vochtplekken schimmel salpeter structuur van je huis energiekosten waarde van je huis vochtbestrijding kelder waterdicht maken muren injecteren luchtreiniging gevel impregneren kwaliteitsgarantie tevreden klanten webshop eenvoudige betaling tips advies over murprotec jobs contact gratis expertis.

west en oostvlaanderen antwerpen limburg vlaamsbrabant expertschatter expert schatter en plaatsbeschrijving van uw woning appartement villa of bedrijfsvastgoed info schatting plaatsbeschrijving referenties antwerpen oostvlaanderen limburg vlaamsbrabant westvlaanderen contact vlaamsbrabant schatter en expert plaatsbeschrijvingen neem contact op voor onze tarieven geen verplaatsingskosten vlaamsbrabant tobias keereman referenties aankoop van een winkel in ternat een kandidaatkoper wou het commercieel pand kopen dat hij nu huurde. De eigenaar vroeg om een eerlijk en marktcomform voorstel expert slaapkamers op maat informatie aanvragen appartementen te aarschot voor de aangifte van een erfenis moest er een schatting gebeuren die voldeed aan de voorwaarden van vlabel. Waarde van een bedrijfsgebouw te bekkevoort de zaakvoerder wou deze gebouw met kantoren en atelier integreren in een overkoepelende vennootschap en had hiervoor een exacte waardepaling nodig heb je belangstelling in expert slaapkamers op maat Rijwoning te londerzeel het huis werd te klein voor dit jong gezien en ze stelden ons aan als schatter om .

Berichtgeving over Expert slaapkamers op maat

skip to content airco airco offerte waarom airco plaatsen wat kies je best mobiele of vaste airco wat is een split airco wat is een multi split airco hoe vergelijk je airco offertes welk airco merk kiezen wie is daikin daikin stylish airco wie is mitsubishi wie is panasonic wie is hisense wie is hitachi toshiba haori midea breezeless waarom een airco onderhouden warmtepomp warmtepomp offerte hoe werkt een warmtepomp wat is een lucht water warmtepomp warmtepompboiler prijs waarom warmtepomp plaatsen wie zijn we blog contacteer ons menu airco airco offerte waarom airco plaatsen wat kies je best mobiele of vaste airco wat is een split airco wat is een multi split airco hoe vergelijk je airco offertes welk airco merk kiezen wie is daikin daikin stylish airco wie is mitsubishi wie is panasonic wie is hisense wie is hitachi toshiba haori midea breezeless waarom een airco onderhouden warmtepomp warmtepomp offerte hoe werkt een warmtepomp wat is een lucht water warmt.