Menu Sluiten

Fineer Fronten

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Dromen worden werkelijkheid

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend. De keuken is al enkele jaren een heuse leefruimte waar het leuk is samen te zijn met familie en vrienden. Ze verdient bij ons dus de meeste aandacht!

Ook uw bijhorende woonkamerinrichting, TV-of haardmeubilair, dressing en badkamer kunnen wij samen met u realiseren. Zo kunt u dezelfde stijl, materiaalkeuze en kleuren overal in huis laten terugkomen, wat tot een harmonieus geheel leidt.

Waarom werken met Interioo?

  • Professioneel advies
  • Uniek Belgisch maatwerk
  • Persoonlijke klantenbegeleiding
  • Budgetvriendelijke oplossingen
  • Ruim aanbod

Kom langs in onze prachtige toonzaal waar wij de tijd nemen om uw project te bespreken. Wij staan gekend voor onze persoonlijke aanpak en opvolging van uw project!

Outlet

Woon-en interieurvormgeving zijn continue in verandering, om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste trends vernieuwen we regelmatig onze toonzaal en de aankleding ervan. Op deze pagina kan u koopjes uit onze toonzaal terugvinden.

88231078823107

More info

tags: Interieur Op Maat – Moderne Interieurs – Landelijke Inrichting – Interieur Totaalprojecten – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over fineer fronten kijk dan vlug op https://www.interioo.be/ | Fineer Fronten

Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fineer fronten

toggle navigation home keukens badkamerkasten maatkasten projecten binnendeuren renovatie gyproc contact fam. Pastijnsterckx tv haardboekenkast de kast is opgebouwd uit een balkstructuur in dik fineer eik onderaan en gelakte opbouwkasten bovenaan. De balkstructuur onderaan is voorzien van schuiven waarvan de fronten onder verstek aansluiten op het boventablet. Dit heeft als gevolg dat men de fronten onderaan moet nemen om te openen maar hierdoor bereiken we het strakke massieve balkeffect. Het fineer is een rustieke kwaliteit met knoesten weren en scheuren en lintzaagmotief. Alkas is met de klant het fineer gaan kiezen bij het fineer bedrijf om het juiste uitzicht en effect te bekomen. De.

infokeukensvanmoerzeke.be blog zoeken home over ons realisaties blog vacatures contact welk materiaal kies je voor je keukenfronten de uitstraling van je keuken zal in grote mate bepaald worden door de keuze van je keukenfronten. Deze keuze heeft een impact op jouw voorziene budget en latere gebruikscomfort fineer fronten passend voor uw onderneming Het is dus zeker belangrijk om je goed te informeren voor je een keuze maakt. We zetten graag alle verschillende mogelijkheden eens op een rijtje. welke materialen bestaan er voor je keukenfronten kunststof melamine laminaat kunststof melamine of laminaat is een vaak gekozen materiaal voor de afwerking van de fronten. Daar zijn verschillende redenen voor. Deze kunststof fronten zijn onderhoudsvriendelijk degelijk sterk en krasbesten.

Sterke info over Fineer fronten

home particulieren los maatwerk amp allerlei winkels horeca en kantoren eigen atelier amp toonzaal contact indien u denkt aan die gedroomde dressing de langverwachte keuken de zwevende kast die je maar niet in de juist maat vindt of al is het zelfs dat ene bijzettafeltje dat je nergens ziet atelier maakt het voor u. Alle meubels worden vervaardigd in eigen atelier met de meeste zorg en vakkundigheid. Wens je te weten wat zo n kast nu eigenlijk kost en moet alles nog ontworpen worden maak met ons een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Je krijgt een voorstelling van materialen kleuren details van allerlei systemen en natuurlijk de bijhorende prijs en planning. Heb je graag dat onze vakmensen alles komen installeren of ben je zelf van het handige type wij werken af tot zover u ons vraagt. En heeft u zelfs nog grotere plannen samen met enkele collega s renoveren we ook het totale pakket bent u ge√Įnteresseerd in fineer fronten U beslist volgens uw budget overtuigd van atelier vraag vrijblijvend uw offerte of contacteer ons met uw vraag of opmerkingen. Bekijk hieronder onze fotoreport.