Menu Sluiten

Hedendaags Interieur Maatwerk

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Dromen worden werkelijkheid

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend. De keuken is al enkele jaren een heuse leefruimte waar het leuk is samen te zijn met familie en vrienden. Ze verdient bij ons dus de meeste aandacht!

Ook uw bijhorende woonkamerinrichting, TV-of haardmeubilair, dressing en badkamer kunnen wij samen met u realiseren. Zo kunt u dezelfde stijl, materiaalkeuze en kleuren overal in huis laten terugkomen, wat tot een harmonieus geheel leidt.

Waarom werken met Interioo?

  • Professioneel advies
  • Uniek Belgisch maatwerk
  • Persoonlijke klantenbegeleiding
  • Budgetvriendelijke oplossingen
  • Ruim aanbod

Kom langs in onze prachtige toonzaal waar wij de tijd nemen om uw project te bespreken. Wij staan gekend voor onze persoonlijke aanpak en opvolging van uw project!

Outlet

Woon-en interieurvormgeving zijn continue in verandering, om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste trends vernieuwen we regelmatig onze toonzaal en de aankleding ervan. Op deze pagina kan u koopjes uit onze toonzaal terugvinden.

88231078823107

More info

tags: Interieur Op Maat – Moderne Interieurs – Landelijke Inrichting – Interieur Totaalprojecten – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over hedendaags interieur maatwerk kijk dan vlug op https://www.interioo.be/ | Hedendaags Interieur Maatwerk

Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hedendaags interieur maatwerk

interieur keukens winkelinrichting badkamers ramen en deuren exterieur restauratie over ons contact login sitemap privacy vweb webdesign hendrik maertens maatkasten en dressings met maximale opbergruimte maatkasten en dressings met maximale opbergruimte badkamers op maat in warme en duurzame houtsoorten badkamers op maat in warme en duurzame houtsoorten kunstrestauratie tot in detail kunstrestauratie tot in detail keukens op maat van uw ruimte n levenswijze keukens op maat van uw ruimte n levenswijze perfect maatwerk voor een strak en hedendaags interieur perfect maatwerk voor een strak en hedendaags interieur keukenkasten in uw verkozen stijl materiaal en afwerking keukenkasten in uw verkozen stijl .

skip to content portfolio realisaties in voorbereiding over lefvre vakmanschap atelier pers nieuws design tips blog belgian pearls belgian pearls home collection contact nl en fr over lefvrelefvre interiorst traditioneel vakmanschap en meesterschap lefvre interiors is een familiebedrijf dat reeds sinds een ziel geeft aan vele woningen hedendaags interieur maatwerk schatting aanvragen Ons gepassioneerd team van vaklui brengen met lambriseringen en maatwerk een interieur tot leven. Onze uitgebreide vak en productkennis staan garant voor de unieke uitwerking en begeleiding van uw hedendaags interieurconcept. In het atelier in belgi ontwerpen en vervaardigen goed opgeleide vakmensen tal van interieurs op maat gelambriseerde ruimtes bibliotheken keukens dressingruimtes slaapkamers badkamers en nog veel meer. Traditie en innovatie gaan hand in hand jarenlange expertise wordt gekoppeld aan een moderne bedrijfsvoering Het voorruitzicht van hedendaags interieur maatwerk Lefvre interiors is en blijft vakmanschap kwaliteit en meesterschap. Met de de en de eeuwse franse en engelse interieurs als inspiratie ontwerpt en signeert lefvre stuk voor stuk ei.

Meer info over Hedendaags interieur maatwerk

home realisaties wie zijn wij wat doen wij onze huismerken vacatures contact home realisaties wie zijn wij wat doen wij onze huismerken vacatures contact guy verheyen interieur realisaties pagetemplate pagetemplatefullwidth pagetemplatefullwidthphp page pageid edgtcore.. Ajaxfade pagenotloaded hudsonver. verticalmenubackgroundopacity verticalmenuwithscroll bloginstalled wpbjscomposer jscompver.. Vcresponsive onze realisaties in beeld enkele van onze voltooide projecten benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen krijg hier een duidelijk beeld van onze projecten all landelijk wooncomfort in authentieke schuur strak schrijnwerk voor keuken trap bad en toilet meubel in renovatie project klassieke keukenruimte omgezet naar hedendaags comfort stijlvol schrijnwerk in een totaal renovatie strakke black white keuken en wasplaats in nieuwe achterbouw inrichting uitvaartcentrum bleyaert dela hedendaags maatwerk voor nieuwbouw woning landelij.