Menu Sluiten

Interieuradvies Verlichting

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

JOUW INTERIEURSTYLISTE EN PERSOONLIJKE COACH

Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen binnen je in te richten ruimte. Dit doet ze door doordacht gebruik te maken van de benutte oppervlakte en de gekozen materialen. Als creatieve duizendpoot is Barbara inzetbaar voor raamdecoratie op maat interieuradvies, styling & restyling, interieurontwerp , digital & mixed media art en bezetten van muren met Powertex of schilderen van accentmuren.

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. De decoratie en meubels die we daarvoor selecteren binnen ons netwerk van groothandels en importeurs, belichamen uniciteit, karakter, rust, sfeer en duurzaamheid. Het resultaat? Originele interieurs met karakter en een zorgeloze samenwerking met een gepassioneerde interieurstyliste die jouw stijl- en woonvoorkeuren naar de realiteit vertaalt.

92439169243916

Meer info

tags: Interieuradvies – Interieurstyling – Restyling – Digital Art – Leveranciers Interieuradvies – 

Wenst u meer info over interieuradvies verlichting kijk dan vlug op https://bfactor.be/ | Interieuradvies Verlichting

Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Interieuradvies verlichting

overslaan en naar de algemene inhoud gaan open concept stores projecten realisaties groothandel bb over charrell contact bezoek onze concept stores in geel amp rijmenam. Samen meer dan m inspiratie open menu kasten alle kasten kasten dressoirs tv kasten commodes kleerkasten tafels alle tafels vaste tafels salontafels consoles bijzettafels burelen nachttafels stoelen alle stoelen stoelen zonder arm armstoelen barstoelen counterstoelen sofas amp seats alle sofas amp seats zetels fauteuils poefen verlichting deco voortaan verkopen wij onze verlichting en deco onder een nieuwe merknaam atmooz. Ga naar de atmooz webshop kasten alle kasten kasten dressoirs tv kasten commodes kleerkasten tafels alle tafels vaste tafels salontafels consoles bijzettafels burelen nachttafels stoelen alle stoelen stoelen zonder arm armstoelen barstoelen counterstoelen sofas amp seats alle sofas amp .

home interieur collectie decoratie en geschenken xmas soleiade totaalprojecten soleiade acties promoties interieur advies pers nieuw in de winkel showroom cadeaubonnen openingsuren contact webshop start slideshow surface sergio herman interieuradvies verlichting informatie aanvragen Met de surfacecollectie heeft sergio zich laten inspireren door de ongerepte natuur van zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden die laten zien wat echt en waar is. Van het diepe grijs van de mystieke noordzee tot een getekende en verouderende huid elk oppervlak is een symbool van diepte. Elk oppervlak vertelt een verhaal. Daarom was hij zo blij toen hij de kans kreeg om mijn eigen verhaal te vertellen en zijn professionele ervaring te vertalen in deze heel persoonlijke serviescollectie. Het is het product van een visie die sergio en serax delen het geloof in talent en de kracht van samenwerking om c.

Gegevens over Interieuradvies verlichting

zoekveld zoeken home contact en openingsuren advies voor huis en tuin projecten indoor outdoor merken projecten indoor outdoor merken openingsuren monsieur tricot monsieur tricot set staanlampen home merken monsieur tricot monsieur tricot monsieur tricot set staanlampen lt terug ilia sigi eckardt is monsieur tricot . Hij groeide op in de haakwerkstudio van zijn moeder en werkte voor modeontwerpers zoals de zes van antwerpen. mr. Tricot is de eerste en zeer geslaagde stap naar verlichting en meubelen de mogelijkheden van interieuradvies verlichting Een gesofisticeerde uitstraling en subtiele reflecties staan bij de lampen centraal. De lampen zijn handgemaakt en kunnen binnen of buiten gebruikt worden. bij feelathome kregen deze trendy en sfeervolle lampen alvast een plaatsje. Binnenkort bij jou ook ik wil.