Menu Sluiten

Interieurpartner Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Interieurbouw – Leveranciers Interieurbouw – Interieurbouw Antwerpen – Interieurbouw Op Maat – Interieurpartner Antwerpen – 

Wenst u meer info over interieurpartner antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Interieurpartner Antwerpen

Bouw | Interieur | Schrijnwerk | Badkamers | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Interieurpartner antwerpen

nl fr onze expertises over ons contact menu schilderwerken zoekt u een vakman om uw woning of bedrijf te schilderen wij geven uitvoerig kleuradvies zorgen voor een grondige voorbereiding en schilderen met veel precisie. Schilderwerken met oog voor detail een schilder gezocht om uw zaak bedrijf praktijkruimte woning keuken of zolderkamer te schilderen vm pro team adviseert particulieren en professionelen uitvoerig over alle mogelijke schildertechnieken en kleuren. Wij hebben ervaring met verfwerken van tot . M en geven schildersadvies op maat. Met een kernteam van ervaren schilders schakelt vm pro team flexibel voor grote en kleine schilderprojecten in de regio vlaamsbrabant brussel en antwerpen interieurpartner antwerpen lijst Een nieuwbouw schilderen of een renovatieproject op de planning schilderwerken voor bedrijven horecazaken of openbare gebouwen een ziekenhuis schilderen met anti.

cs interieur binnendeuren maatmeubilair interieurafwerking vraag online uw offerte realisaties onze klanten team over ons jobs contact home onze klanten in onderaanneming voor grote bouwprojecten cs interieur bouwde de afgelopen jaren een hechte samenwerking uit met projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Wij zijn de ideale onderaannemer voor interieurbouw in grotere bouwprojecten met specialisatie in binnendeuren maatmeubilair en de verdere interieurafwerking. Wij zijn de geknipte interieurpartner voor de realisatie en renovatie van scholen woonzorgcentra ziekenhuizen sporthallen politiekantoren administratieve centra kantoorgebouwen appartementsgebouwen wij werken hoofdzakelijk in de provincies antwerpen en limburg regio s antwerpen mechelen lier hasselt herentals geel turnhout . Contact cs interieur meir weelde ravels f.

Vragen over Interieurpartner antwerpen

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest schrijnwerkerij antwerpen schrijnwerkerij antwerpen uw meubels op maat bekijk onze bedrijfsvideo. Schrijnwerkerij antwerpen is de ideale partner voor als je op zoek bent naar een op maat gemaakt interieur in onze schrijnwerkerij antwerpen vindt u experts met jaren ervaring die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout De kosten van interieurpartner antwerpen Dat doen ze zelf of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten van concept tot plaatsing. Is bijvoorbeeld uw keuken of badkamer verouderd hebt u nood aan nieuwe kasten of overweegt u een volledige renovatie dan bent u bij schrijnwerkerij antwerpen construmax aan het juiste adres met de nodige e.