Menu Sluiten

Kunstwerken Op Maat


Kunstwerken op maat

resitec industrieel artistiek promotioneel referenties gratis prijsopgave reproductie van kunstwerken realisatie van beeldjes op basis van striptekeningen adres en contact personen resitec home gt artistiek gt reproductie van kunstwerken lt u bevindt zich hier reproductie van kunstwerken resitec production beheerst reeds lang de technieken voor het reproduceren van kunstwerken het toegepaste procd is een originele combinatie van vooruitstrevende technologie en ambachtelijk vakmanschap hierna volgt een stapsgewijs beeld van de werkwijze afdruk van het origineel hetzij in situ hetzij in ons eigen atelier hetzij door een moderne techniek waarbij direct contact met het origineel wordt vermeden om eventuele schade aan de gevoelige bovenlaag van het kunstwerk te voorkomen ontwerp en productie van een gietvorm het ontwerp gebeurt volledig in functie van de vorm van het werk dat wordt gereproduceerd en van de uiteindelijke materie waaruit de reproductie zal worden gegoten enigszins versterkt hars of gips het gieten van de stukken in polyesterhars be.

nl en home atelier diensten referenties nieuws contact frederik cnockaert is sinds werkzaam als restaurator in zijn kunstatelier kerat bv kunstwerken op maat gespecialiseerde bedrijven Hij is geboren in kortrijk studeerde aan het guldensporencollege en aan de stedelijke academie voor schone kunsten van brugge . Hogere studies aan de hogeschool van gent campus sintlucas wetenschap amp kunst aggregaat initieumlle lerarenopleiding aan de luca academie school of fine arts gent monumentale kunsten en aan de koninklijke academie voor schone kunsten kunstrestaurateur . Praktijk stages volgden in het museum voor schone kunsten de sintniklaaskerk en in het miat te gent. In het kader van antwerpen culturele hoofdstad van europa werkte frederik daarna twee jaar voor de antwerpse historische musea alwaar hij o.a. Een schilderij van p. P. Rubens reinigde voor het plantin moretus museum. Nadien volgden acht jaar restauraties bij de brugse musea . In deze periode restaureerde hij kunstwerken van vlaamse primitieven zoals van claeissens pourbus benson en een beeld van keizer k.

Informatie over Kunstwerken op maat

c.p.e. een elektronisch ontwerp en consultancy bedrijf start ontwerp hardware software pcb assemblage cypros producten contact foto s van onze stand producten people light peoplelight is een kunstwerk op basis van kleine lichtjes op eacuteeacuten rij. De oplichtende lichtjes stellen wandelende mensen voor. Deze mensen wandelen slenteren lopen op het kunstwerk heen en weer. Op onregelmatige tijdstippen vertrekken mensen links en rechts van het kunstwerk. Het is nooit voorspelbaar wanneer men vertrekt en hoe snel men wandelt. Hierdoor blijft het kunstwerk steeds boeiend om naar te kijken. Het kunstwerk is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De lengte van het kunstwerk wordt door u bepaald en dit afhankelijk van het te monteren plaats. Het kunstwerk komt zeer goed tot zijn recht in wachtzalen bekijk ons aanbod van kunstwerken op maat Wachtende mensen wensen dat de tijd snel voorbij gaat. Vooral bij onzekere momenten bv. Bij de dokter rechtbank politie solisitatie kan het kuns.