Menu Sluiten

Modern Landelijke Keukens In Belgie

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Dromen worden werkelijkheid

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend. De keuken is al enkele jaren een heuse leefruimte waar het leuk is samen te zijn met familie en vrienden. Ze verdient bij ons dus de meeste aandacht!

Ook uw bijhorende woonkamerinrichting, TV-of haardmeubilair, dressing en badkamer kunnen wij samen met u realiseren. Zo kunt u dezelfde stijl, materiaalkeuze en kleuren overal in huis laten terugkomen, wat tot een harmonieus geheel leidt.

Waarom werken met Interioo?

  • Professioneel advies
  • Uniek Belgisch maatwerk
  • Persoonlijke klantenbegeleiding
  • Budgetvriendelijke oplossingen
  • Ruim aanbod

Kom langs in onze prachtige toonzaal waar wij de tijd nemen om uw project te bespreken. Wij staan gekend voor onze persoonlijke aanpak en opvolging van uw project!

Outlet

Woon-en interieurvormgeving zijn continue in verandering, om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste trends vernieuwen we regelmatig onze toonzaal en de aankleding ervan. Op deze pagina kan u koopjes uit onze toonzaal terugvinden.

88231078823107

More info

tags: Interieur Op Maat – Moderne Interieurs – Landelijke Inrichting – Interieur Totaalprojecten – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over modern landelijke keukens in belgie kijk dan vlug op https://www.interioo.be/ | Modern Landelijke Keukens In Belgie

Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Modern landelijke keukens in belgie

overslaan en naar de inhoud gaan infocastrominterieur.be home keuken dressing badkamer interieur realisaties nieuws over ons contact omdat wij er belang aan hechten dat je goed genformeerd bent en steeds voor kwaliteit kiest lichten we onze keuze voor bepaalde materialen graag toe modern landelijke keukens in belgie maatwerk Binnenkasten en leggers bij binnenkasten kiezen we voor corpussen en leggers van mm dik zodat ze stevig genoeg zijn om lang dienst te doen. Daarnaast bestaan ze ook uit slijtvast materiaal afgewerkt met stootvaste abskanten. Ook voor de ruggen van de kasten kiezen we voor een dikte van mm zodat je aan de slag kan met stevige opbergplaatsen. Kwaliteit van blum voor lades en scharnieren kiezen wij voor het merk blum.we we.

infoginterieur.be toggle navigation home schrijnwerker sinttruiden particulieren retail interieur ideen offerte aanvragen interieur sinttruiden interieur ideen interieur sinttruiden landelijk interieur we realiseerden dit modern landelijk interieur door de typische landelijke stijl op een eigentijdse manier toe te passen. Alle kenmerkende elementen van de landelijke stijl zijn aanwezig lichte kleuren op de muren zichtbare balken plafonds en het veelvuldig gebruik van hout en maatkasten. Landelijke badkamer het ronde bad is de eyecatcher van deze landelijke badkamer. Ideaal om met twee te baden. De badkamer werd rondom met badkamerkasten afgewerkt. Omheen het plafond staan simple lijsten die passen bij de moderne landelijke stijl. Landelijke slaapkamer landelijke slaapkamer kom tot rust in deze prachtige landelijjke slaapkamers. Hun romantische en sfeervolle interieurs doen je tot rust komen De verkoopprijs van modern landelijke keukens in belgie De vloeren plafonds muren en kasten hebben een zachte uitstraling en warme kleuren. Landelijke kasten op maat landelijke kasten op maat verbergen alle technische .

Wat je wil weten over Modern landelijke keukens in belgie

ontdek onze spoelbakken en kranen voor keukens ggo menu keukens keukens onze collecties landelijke collectie moderne collectie collectie kleine keukens ontdek onze keukens kleine keukens werkbladen spoelbakken en kranen toestellen meubelen toonzaalmodellen washok advies de bespokekoelkast van samsung de ovens van het wgamma van whirlpool samsung infinite line zanussielektro makkelijk en ingenieus de collectie dark inox by beko alle advies keukens ontdek de promotie bekijk al onze aanbiedingen kasten en dressings kasten en dressings onze modellen collectie kast schuin plafond collectie rechte kast ontdek onze inbouwkasten deuren inbouwkasten accessoires voor inbouwkasten kleuren afwerking inbouwkasten handgrepen inbouwkasten indeling schuifladen inrichting advies jij hebt de ruimte wij hebben de inbouwkast een dakkapel een schuine wand een traphellip er gaat geen enkele ruimte meer verloren alle advies opbergkasten ontdek de promotie bekijk al onze aanbiedingen inspiratie .