Menu Sluiten

Ontwerpen Van Hedendaags Interieurs

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Dromen worden werkelijkheid

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend. De keuken is al enkele jaren een heuse leefruimte waar het leuk is samen te zijn met familie en vrienden. Ze verdient bij ons dus de meeste aandacht!

Ook uw bijhorende woonkamerinrichting, TV-of haardmeubilair, dressing en badkamer kunnen wij samen met u realiseren. Zo kunt u dezelfde stijl, materiaalkeuze en kleuren overal in huis laten terugkomen, wat tot een harmonieus geheel leidt.

Waarom werken met Interioo?

  • Professioneel advies
  • Uniek Belgisch maatwerk
  • Persoonlijke klantenbegeleiding
  • Budgetvriendelijke oplossingen
  • Ruim aanbod

Kom langs in onze prachtige toonzaal waar wij de tijd nemen om uw project te bespreken. Wij staan gekend voor onze persoonlijke aanpak en opvolging van uw project!

Outlet

Woon-en interieurvormgeving zijn continue in verandering, om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste trends vernieuwen we regelmatig onze toonzaal en de aankleding ervan. Op deze pagina kan u koopjes uit onze toonzaal terugvinden.

88231078823107

More info

tags: Interieur Op Maat – Moderne Interieurs – Landelijke Inrichting – Interieur Totaalprojecten – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over ontwerpen van hedendaags interieurs kijk dan vlug op https://www.interioo.be/ | Ontwerpen Van Hedendaags Interieurs

Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontwerpen van hedendaags interieurs

skip to content portfolio realisaties in voorbereiding over lefvre vakmanschap atelier pers nieuws design tips blog belgian pearls belgian pearls home collection contact nl en fr over lefvrelefvre interiorst traditioneel vakmanschap en meesterschap lefvre interiors is een familiebedrijf dat reeds sinds een ziel geeft aan vele woningen ontwerpen van hedendaags interieurs vlug rendement Ons gepassioneerd team van vaklui brengen met lambriseringen en maatwerk een interieur tot leven. Onze uitgebreide vak en productkennis staan garant voor de unieke uitwerking en begeleiding van uw hedendaags interieurconcept. In het atelier in belgi ontwerpen en vervaardigen goed opgeleide vakmensen tal van interieurs op maat gelambriseerde ruimtes bibliotheken keukens dressingruimtes slaapkamers badkamers .

villasdecoration villasdecoration villasdecoration en fr architectuur interieur erfgoed design kunst reis villasdecoration villasdecoration villasdecoration architectuur interieur erfgoed design kunst reis magazine over contact adverteerders spring summer villas design design het tijdschrift villas bezoekt de showrooms van de beroemdste merken en ontwerpers van designartikelen en is present tijdens de grote events van de designwereld zoals de supersalone van milaan imm cologne de biennale interieur van kortrijk of maisonampobjet in parijs. Exclusief meubilair bijzondere verlichting of milieuvriendelijke ontwerpen inspirerende belgische en internationale ontwerpers worden in de schijnwerpers gezet. Trends en nieuws w.

Gegevens over Ontwerpen van hedendaags interieurs

toggle navigation home realisaties jobs contact facebook een evenwicht tussen ontwerp en uitvoering tussen esthetiek en functionaliteit tussen strakke lijnen en warme vormen tussen tijdloos en hedendaags tussen oog voor detail en totaalvisie De verkoopsom van ontwerpen van hedendaags interieurs Lp interieurproductie studio lijnen en partners showroom zuidzicht studio lijnen en partners combineert haar passie voor interieurs met een originele visie. Hedendaags en strak stellen voor ons niets voor zonder gevoel van huiselijkheid en warmte. Een inrichting moet nu eenmaal uitnodigen om erin te wonen werken koken slapen leven. Ze moet altijd en overal inspelen op de noden en wensen van de mensen die er gebruik van maken. Deze visie nemen we mee in alle fases van het creatieproces. Van voorstudie tot ontwerp. Van de keuze van materialen tot de productie van meubelen en interieurs in onze ateliers. Van de cordinatie tot de ingenieuze uitvoering en minutieuze afwerking. Met als resultaat een totaalconcept dat licht en warmte verzoent dat esthetiek en functionaliteit verenigt. Onz.