Menu Sluiten

Specialisten Minimalistische Interieurs

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Dromen worden werkelijkheid

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend. De keuken is al enkele jaren een heuse leefruimte waar het leuk is samen te zijn met familie en vrienden. Ze verdient bij ons dus de meeste aandacht!

Ook uw bijhorende woonkamerinrichting, TV-of haardmeubilair, dressing en badkamer kunnen wij samen met u realiseren. Zo kunt u dezelfde stijl, materiaalkeuze en kleuren overal in huis laten terugkomen, wat tot een harmonieus geheel leidt.

Waarom werken met Interioo?

  • Professioneel advies
  • Uniek Belgisch maatwerk
  • Persoonlijke klantenbegeleiding
  • Budgetvriendelijke oplossingen
  • Ruim aanbod

Kom langs in onze prachtige toonzaal waar wij de tijd nemen om uw project te bespreken. Wij staan gekend voor onze persoonlijke aanpak en opvolging van uw project!

Outlet

Woon-en interieurvormgeving zijn continue in verandering, om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste trends vernieuwen we regelmatig onze toonzaal en de aankleding ervan. Op deze pagina kan u koopjes uit onze toonzaal terugvinden.

88231078823107

More info

tags: Interieur Op Maat – Moderne Interieurs – Landelijke Inrichting – Interieur Totaalprojecten – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over specialisten minimalistische interieurs kijk dan vlug op https://www.interioo.be/ | Specialisten Minimalistische Interieurs

Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialisten minimalistische interieurs

en fr home projecten over ons blog lige luc.spitslucspits.be knokke infolucspits.be luxembourg infolucspits.lu peintures robin een winkel op maat in luxemburg peintures robin een winkel op maat in luxemburg peintures robin nam contact met ons op in het kader van een volledige rebranding van het luxemburgse merk. Inderdaad fabrikant van verven voor professionals heeft het bedrijf besloten zijn gamma open te stellen voor particulieren. Het imago van het merk werd dus herzien en het is hellip continued publicaties lees meer le boudoir penthouse aan de oevers van de maas le boudoir penthouse aan de oevers van de maas als een juweel in zijn omgeving combineert dit penthouse met uitzicht op de maasvallei gecreerd in de lente van nobele en natuurlijke materialen. Net als een mo.

gratis offerte aanvragen raquo gratis offerte aanvragen raquo home nieuws projecten producten over ons vacatures contact home nieuws projecten producten over ons wie zijn we wat doen we eigen productie vacatures contact home producten producten van het vers snijden en slijpen van glas tot de renovatie of herstelling van enkel glas naar dubbel hemelaers glas is uw glasspecialist ter zake bij zowel de vervaardiging als de plaatsing van alle soorten glas specialisten minimalistische interieurs zijn in trek We hebben een uitgebreid gamma van glaswerken voor zowel particulieren als professionelen. Hieronder een overzicht uit onze belangrijkste glasoplossingen lees meer over specialisten minimalistische interieurs De voordelen van glas glas is een topmateriaal en dat bewijzen onze glasproducten dag in dag uit opnieuw. Hun talloze pluspunten verrijken om het even welke ruimte.

De discipline van Specialisten minimalistische interieurs

siemka portfolio microtopping diensten offerte contact astridlaan overpelt infopleisterwerkensiemka.be microtopping kenmerken eigenschappen toepassing kleuren onderhoud microtopping is de perfecte afwerking voor vloeren wanden en overige oppervlaktes zoals meubels aanrechtbladen … En geeft uw omgeving een vleugje exclusiviteit. Het is praktisch innovatief en snel. Door de variatie aan kleuren effecten en afwerkingen kunt u ieder oppervlak personaliseren en in slechts een paar dagen volledig aanpassen aan elke smaak. Elke toepassing is uniek en wordt handmatig aangebracht. Microtopping is een polymeercementsysteem op waterbasis dat gebruikt wordt voor het verwezenlijken of renoveren van gietvloeren muren en meubelen waardoor het geschikt is voor zowel binnen als buiten. Het is perfect geschikt om oppervlaktes te voorzien van een minimalistisch en modern uiterlijk. Microtopping is groen en milieuvriendelijk en bovendien een slim product omdat het voldoet aan de huidige eisen wat betreft toepassing amp kwaliteit. Microtopping maakt elk interieur uniek .