Menu Sluiten

Studeren In Mooie Slaapkamers

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Slaapkamers Op Maat – Leveranciers Slaapkamer Kasten Op Maat – Slapen In Mooie Slaapkamers – Slaapkamers Functioneel Indelen – Offerte Antwerpen Slaapkamers Op Maat – 

Wenst u meer info over studeren in mooie slaapkamers kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Studeren In Mooie Slaapkamers

Slapen | Interieur | Keuken | Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Studeren in mooie slaapkamers

overslaan naar de inhoud zoek immolineverhuur studentenhuisvesting in gent is onze specialiteit bent u op zoek naar een kamer studio of appartement te gent wij helpen u graag in het vinden van uw ideale verblijfplaats tijdens uw studie studeren in mooie slaapkamers informatie inwinnen Menu huurovereenkomst voor studenten kandidaat huurder informatie gent studentenstad tips en tricks over ons contact zoek zoeken naar zoeken sluiten menu sluiten huurovereenkomst voor studenten kandidaat huurder informatietoon submenu gent studentenstad tips en tricks over ons contact categorie categorien … slaapkamer all appartement gentsintpietersstation nieuw slaapkamer appartement met terrasrefgv berichtauteur door van de velde ann berichtdatum juni geen reacties op nieuw slaapkamer appartement met terrasrefgv appartement voor studenten op minuten wandelafstand van het sintpietersstation. In.

home op kot in leuven op kot in geel huur nu contacteer ons log in log in een account nodig registreer hier wachtwoord vergeten registreren selecteer gebruikerstype ik ben het eens metalgemene voorwaarden registreren terug naar inloggen reset wachtwoord reset wachtwoord keer terug naar inloggen telefonisch bereikbaar mado uu vruu infoflavus.be home op kot in leuven op kot in geel huur nu contacteer ons appartementen in leuven met mogelijkheid tot cohousing. Kamers en studio s voor het academiejaar in leuven beschikbaar. Een bezichtiging is steeds mogelijk na afspraak. Voor het academiejaar zijn alle studentenkamers en studio s in leuven en geel verhuurd. Geavanceerd zoeken types types te huur types categorien appartement kamer met eigen badkamer kamer met gedeeld sanitair kot studentenhuisvesting studio plaatse.

Wetenswaardigheden over Studeren in mooie slaapkamers

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings slaapkamers slaapkamers op maat slapen en of studeren in een mooie en praktische kamer zorgt ongetwijfeld voor een goed resultaat. Zowel voor volwassenen tieners en kinderen worden onze kamers voorzien van een slaapkamerkast op maat en indien gewenst met bijhorend bed en of nachtkasten. Jeugd slaapkamer zowel voor volwassenen tieners als kinderen worden de kamers uitgerust met een volledig ingebouwde slaapkamer voorzien van kasten op maat een bed of boxspring alsook indien gewenst een ingewerkt bureel Een beschouwing over studeren in mooie slaapkamers Kasten op maat onder schuine daken zijn uiteraard geen proble.