Menu Sluiten

Vrijblijvende Offerte Slaapkamers Op Maat Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Slaapkamers Op Maat – Meubelen Slaapkamers – Leveranciers Slaapkamer Kasten Op Maat – Slapen In Mooie Slaapkamers – Slaapkamers Op Maat Antwerpen – 

Wenst u meer info over vrijblijvende offerte slaapkamers op maat antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Vrijblijvende Offerte Slaapkamers Op Maat Antwerpen

Meubilair | Meubelen | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vrijblijvende offerte slaapkamers op maat antwerpen

home isolatiewerken spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie kruipkelderisolatie vloerisolatie geluidsisolatie muur gevelisolatie naisolatie isolatiemateriaal pur isolatie glaswol isolatie eps isolatie eps isolatiechape isolatiepremie over gtfoam contact groepsaankoop realisaties downloads veelgestelde vragen spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie home isolatiewerken dakisolatie dakisolatie een uitgebreide isolatie van jewoning is meer dan ooit een topprioriteit. Niet alleen vloeren en muren moeten goed gesoleerd worden ook dakisolatie is van groot belang vrijblijvende offerte slaapkamers op maat antwerpen brengt meer op Een dak isoleren is zelfs de meest effectieve isolatieingreep je verliest immers tot van alle warmte langs slecht gesoleerde daken. Met het isoleren van daken behoort dit verlies tot het verleden n bespaart je ook een grote som op de energierekening elk jaar opnieuw. Ontdek snel jouw voordelen voordelen dakisolatie naast het besparen op je energierekening zal je ook merken dat de omgevingstemperatuur in je huis aangenamer wordt. Jouw dak laten i.

home wie zijn wij materialen maatkasten dressings slaapkamers jeugdkamers woonkamers burelen keukens badkamermeubels boxsprings toonzaalmodellen blog contact download hier ons ebook menu menu contact wenst u een offerte graag nodigen wij u hiervoor uit in onze toonzaal met benaderende maten van de in te vullen ruimtes of een grondplan van de woning en eventueel enkele foto s van de kamer of de wand waar de kasten dienen geplaatst te worden. Aan de hand van deze gegevens bespreken wij samen met u in onze toonzaal de mogelijkheden materialen afwerking indeling ed. En kunnen wij mogelijk een eerste vrijblijvende offerte opmaken. Uiteraard komen wij bij verdere samenwerking alle detailmaten ter plaatse opnemen en worden de definitieve plannen volledig uitgewerkt. Wenst u een afspraak te maken contacteer ons via telefoon of infovandenheuvelmeubelmakerij.be. Naam email telefoonnummer korte beschrijving van uw project vraag gelieve mij te contacteren voor verdere informatie en of afspraak janee uw bericht maatkasten .

De discipline van Vrijblijvende offerte slaapkamers op maat antwerpen

vacatures onze projecten home schilderwerken decoratiewerken gietvloeren totaalrenovatie betonherstellingen over ons vacatures onze projecten nieuws contact schilderwerken antwerpen en heel belgi schilder gezocht schilder gezocht voor uw project uw nieuwbouw uw gerenoveerde woning schilder die uw woning prachtig van binnen en van buiten in een nieuw kleurtje zet schildersbedrijf dat alles tot in de kleinste details perfect afwerkt geen gedoe met verfborstels behangerslijm afplakken dan valt u bij phenix total interior in de prijzen. Wij zijn een schilderbedrijf met meer dan jaar ervaring in schilderwerken binnen en buiten. Honderden huizen duizenden kamers en talloze bedrijven hebben wij al geschilderd. Met heel wat tevreden klanten als resultaat Het scala van vrijblijvende offerte slaapkamers op maat antwerpen Schilderwerken voor particulieren en professionelen phenix total interior werkt zowel voor particulieren als professionele klanten of op projectbasis. Of u nu al uw kamers in uw nieuwe woning of pa.