Menu Sluiten

Advies Hedendaags Interieur

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Dromen worden werkelijkheid

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend. De keuken is al enkele jaren een heuse leefruimte waar het leuk is samen te zijn met familie en vrienden. Ze verdient bij ons dus de meeste aandacht!

Ook uw bijhorende woonkamerinrichting, TV-of haardmeubilair, dressing en badkamer kunnen wij samen met u realiseren. Zo kunt u dezelfde stijl, materiaalkeuze en kleuren overal in huis laten terugkomen, wat tot een harmonieus geheel leidt.

Waarom werken met Interioo?

  • Professioneel advies
  • Uniek Belgisch maatwerk
  • Persoonlijke klantenbegeleiding
  • Budgetvriendelijke oplossingen
  • Ruim aanbod

Kom langs in onze prachtige toonzaal waar wij de tijd nemen om uw project te bespreken. Wij staan gekend voor onze persoonlijke aanpak en opvolging van uw project!

Outlet

Woon-en interieurvormgeving zijn continue in verandering, om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste trends vernieuwen we regelmatig onze toonzaal en de aankleding ervan. Op deze pagina kan u koopjes uit onze toonzaal terugvinden.

88231078823107

More info

tags: Interieur Op Maat – Moderne Interieurs – Landelijke Inrichting – Interieur Totaalprojecten – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over advies hedendaags interieur kijk dan vlug op https://www.interioo.be/ | Advies Hedendaags Interieur

Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies hedendaags interieur

nl fr en vragen t. infodhaenens.be fr en welkom showroom producten indoor verlichting outdoor verlichting spiegels kappen op maat projecten nieuws diensten lichtstudie lichtadvies plaatsing merken contact t. infodhaenens.be producten kappen op maat kappen op maat producten indoor verlichting outdoor verlichting spiegels kappen op maat een stoffen lampenkap is niet weg te denken in een interieur. Is het nu voor de hanglamp boven uw tafel uw nachtlampje of het tafellampje in de living. In de overvloed aan kleuren vormen en afmetingen helpen wij u graag verder u kan bij ons terecht voor uw lampenkap op maat. Aan de hand van uw oude kap en of het armatuur zorgen we voor een nieuwe look van uw verlichting. Zo tovert u een klassiek tafellampje om naar een hedendaags object filter hier alle kappen op maat alle kappen een stoffen lampenkap is niet weg te denken in een interieur. Vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze lichtadviseurs helpen u graag verder voor al uw vragen contacteer ons via t advies hedendaags interieur grote maten contacteer ons vrijblijvend d haenens verlichting predikherenstr.

home over ons producten raambekleding meubeladvies en verkoop tapijt verlichting bed bad en tafellinnen kleur en behang woonaccessoires projecten kapellen zoersel s gravenwezel schilde kapellen antwerpen centrum foon leuven faculty club leuven u hotel antwerpen contact een project een vraag bel ons op offerteaanvraag producten tapijt tapijten tijdloze charme in uw woning of kantoor vloerbekleding wordt vaak gezien als iets lsquoextrarsquosrsquo in het interieur. Niets is minder waar. Een tapijt vervolledigt de woonkamer keuken hall of slaapkamer en maakt dat het totaalplaatje klopt. Ook in kantoren komen tapijten alsmaar vaker voor om visueel ruimtes op te delen de akoestiek te verbeteren en sfeer te creeumlren. Het warme knusse gevoel van tapijt maakt deze namelijk tot de natuurlijke vloerbekleding bij uitstek. Onze collectie tapijten vasttapijt en traplopers van talrijke kwaliteitsmerken is bijzonder uitgebreid. U vindt bij ons hoog en laagpolige exemplaren in diverse materialen zoals zuivere wol zijde katoen linnen .

Informatie over Advies hedendaags interieur

colorist schilderwerken behangwerken vloerbekleding en raamdecoratie kleur en stijladvies foto s realisaties colorist is een dynamisch schilders en decoratiebedrijf uit de provincie antwerpen waar jim verreet reeds jaar aan het roer staat en dat garant staat voor zowel stijl als kwaliteit. voor alle schilder amp decoratiewerken bent u bij ons aan het juiste adres De handelswijze m.b.t. advies hedendaags interieur Deze omvatten zowel binnen als buitenschilderwerken schilderen van meubilair speciale verftechnieken spuittechnieken airles behangwerken zowel papierbehang als zwaar textiel of vliesbehang ook het plaatsen van vloerbekleding zoals laminaat vasttapijt kurk en raamdecoratie door middel van rolamp vouwgordijnen verticale en horizontale lamellen zonwering … zit in ons pakket kleuradvies mag dan wel een nieuwe trend zijn doch het motto van ons bedrijf was van bij de start kleurconsult en deskundigheid wat resulteerde in onze bedrijfsnaam colorist. Niet enkel kleur mag aandacht kr.