Menu Sluiten

Overzicht Binnenafwerking Renovatieprojecten

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Algemene Binnenafwerking – Advies Algemene Binnenafwerking – Expert Algemene Binnenafwerking – Aanbeveling Algemene Binnenafwerking – Oplossingen Algemene Binnenafwerking – 

Wenst u meer info over overzicht binnenafwerking renovatieprojecten kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Overzicht Binnenafwerking Renovatieprojecten

Renovatie | Bouw | Hvac | Onderhoud | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht binnenafwerking renovatieprojecten

infobuildme.be over build m.e. Houtskeletbouw dakwerken projecten offerte aanvragen contact menu over build m.e. Houtskeletbouw dakwerken projecten offerte aanvragen contact houtskeletbouw voor renovatie en nieuwbouw houtskeletbouw voor renovatie en nieuwbouw houtskeletbouw voor renovatie en nieuwbouw de ontwerpvrijheid van houtskeletbouw is eindeloos voor nieuwbouw. Staat er binnenkort een nieuwbouw of renovatieproject op de planning wilt u duurzaam bouwen en zoekt u een energiezuinig alternatief voor een traditionele bouwmethode droomt u van een passiefhuis fantastisch dan bent u bij build m.e. In aarschot alvast aan het juiste adres. Kies voor houtskeletbouw bij nieuwbouw voor een moderne woning met een stevig staaltje vakmanschap plaatsen we een houtskeletbouw voor uw woning of appartement. Trekt u de kaart van een moderne woning met een trendy design of houdt u van een landelijk huis dat pure luxe uitstraalt de ontwerpvrijheid van skeletbouw is eindeloos. Build m.e. Garandeert niet alleen een snelle bouwtijd maar ook een duurzaam resultaat zodat u levenslang kunt gen.

uw partner in ramen deuren en veranda s over ons contact offerte nieuws producten verhuur acties premies vacatures referenties partners vacatures plaatser met ervaring wegens constante groei van ons bedrijf zoeken wij een plaatser van ramen en deuren in pvc aluminium of hout met ervaring. Functieomschrijving plaatsen van pvc aluminium of houten ramen en deuren in nieuwbouw en renovatieprojecten overzicht binnenafwerking renovatieprojecten informatie aanvragen Plaatsing van rolluiken zonwering slagluiken en de buiten en binnenafwerking van de ramen behoren ook tot het takenpakket. Profiel je hebt ervaring als plaatser van zowel pvc aluminium als houten buitenschrijnwerk in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Je hebt ervaring in het plaatsen van binnenafwerking in pvc en mdf. Je bent gedreven houdt van orde en netheid. Je bent zeer nauwkeurig en perfectionistisch in je uitvoeringen Het uitpluizen van overzicht binnenafwerking renovatieprojecten Je hebt inzicht en kan zelfstandig werken. Je hebt een klantvriendelijke instelling. Het bezit van een rijbewijs c is een pluspunt aanbod een voltijds contract van onbepaalde duur. Je komt terecht in een toonaangevend b.

Feiten over Overzicht binnenafwerking renovatieprojecten

menu home over portfolio contact jobs blog delen delen renovatie appartementen in gebouwen goubloem vilvoorde details siteresidentie goubloem vilvoorde projectcodegoubloem bouwheercvba inter vilvoorde timingheden statusonder constructie bouwteam opdrachtgever architectuur talud cvba stabiliteit techniek energie kort het project omvat grondige renovatie van twee appartementsgebouwen en aanhorige gebouwen alsook de bijhorende garages. Concept aan de buitenkant worden de gebouwen in een nieuw jasje gestoken om het energieverbruik te reduceren net als het dakpakket dat werd vervangen naar de huidige standaarden. De betonnen borstweringen werden vervangen door metalen borstweringen en de balkons werden vernieuwd en toegankelijker gemaakt mede dankzij het vervangen van het buitenschrijnwerk om de leefkwaliteit te vergroten. De bestaande appartementen werden binnenin volledig gestript en vernieuwd inclusief alle badkamers keukens algemeenbinnenafwerking.