Menu Sluiten

Binnenafwerking Renovatieprojecten Limburg

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Algemene Binnenafwerking – Advies Algemene Binnenafwerking – Expert Algemene Binnenafwerking – Aanbeveling Algemene Binnenafwerking – Oplossingen Algemene Binnenafwerking – 

Wenst u meer info over binnenafwerking renovatieprojecten limburg kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Binnenafwerking Renovatieprojecten Limburg

Bouw | Onderhoud | Interieur | Hvac | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Binnenafwerking renovatieprojecten limburg

home gyprocwerken isolatiewerken pleisterwerken binnenschrijnwerk gyprocwerken en nauwgezette afwerking nieuwe perspectieven voor uw woning met gyproc zoals de naam van het bedrijf al aangeeft is jb gyprocwerken gespecialiseerd in gyprocwerken in regio halen. Zaakvoerder bryan staat in voor het volledige plaatje omtrent de binnenafwerking van uw woning of appartement. Gyproc voor diverse toepassingen gyproc is een afwerkingsmateriaal dat populair is voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Velen kennen gyproc als het materiaal waarmee valse wanden en plafonds gerealiseerd worden maar ook andere toepassingen zijn mogelijk met gyproc. Denk bijvoorbeeld aan een omkasting het creeumlren van een haard het esthetisch verbergen van leidingen noem maar op. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Ook in vochtige ruimtes kan er gyproc geplaatst worden binnenafwerking renovatieprojecten limburg brengt meer op Dit is bijvoorbeeld in het kader van een badkamerrenovatie wat bedoelen we met binnenafwerking renovatieprojecten limburg Afwerking tot.

home ramen en deuren ramen en deuren rolluiken poorten zonwering verandas referenties industriebouw nieuwbouw renovatie referenties esf dakbedekking gevelbekleding referenties vacatures contact industriebouw u bent hier home industriebouw industriebouwrudithijst rudithijs bvba werd in opgericht door rudi thijs. hij had maar liefst jaar ervaring als plaatser van ramen en deuren en jaar ervaring als monteur van industriebouw. Met deze ervaring ging hijin september samen met twee personeelsleden van start. Het bedrijf groeide na een jaar uit tot een bedrijf mettwee plaatsingsploegen. Na drie jaar bouwde rudi thijs bvba zijn eigen bedrijfshal met burelen op het nieuwe industrieterrein heikesveld te neerpelt waarin zowel plaatsingsploegen als binnendienst konden uitbreiden. In werd zusterfirma thijs industriebouw bvba opgericht. Vanaf dit moment hebben beide bedrijven hun .

Interesse in Binnenafwerking renovatieprojecten limburg

.