Menu Sluiten

Slaapkamers Provincie Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Leveranciers Slaapkamer Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over slaapkamers provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Slaapkamers Provincie Antwerpen

Meubilair | Keuken | Meubelen | Meubelmakerij | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Slaapkamers provincie antwerpen

shutterstime menu producten shutters jaloezien duette woven wood diverse producten galerij faqs contacteer ons duette door een duette voor uw raam in de kempen provincie antwerpen te kopen krijgt u een stijlvolle en effectieve zonwering. Bij shutterstime te heistopdenberg vlak bij mechelen beschikken we over de kennis en vaardigheden om dit probleemloos voor u in orde te maken. We bespreken met u de mogelijkheden en gaan voor de optie die u het meest aanspreekt. Kom daarom duette voor uw raam bij ons kopen in de kempen provincie antwerpen collectie van duette die u bij ons in de kempen kunt kopen de duette is een elegante combinatie van gordijnen en jaloezien voor uw raam die u bij ons in de kempen kunt kopen slaapkamers provincie antwerpen raming aanvragen De honingraatstructuur eigen aan de dubbele stof heeft enkele specifieke voordelen. Zo oogt een duette niet alleen mooier .

daikin early bird actie geniet nu van een terugbetaling tot wel euro meer info over climaplus airconditioning warmtepompen ventilatiesystemen sanitair contact airconditioning in de provincie antwerpen op zoek naar een professionele daikin airconditioning installateur in de provincie antwerpen climaplus maakt voor u de temperatuur in uw woning graag heel wat aangenamer Een keuze maken in slaapkamers provincie antwerpen Vertrouw op onze professionele airco installatie en geniet het hele jaar door van een perfect binnenklimaat. Vraag offerte aan airconditioning in combinatie met een warmtepomp de dag van vandaag zijn al onze airco installaties in staat om te koelen verwarmen ontvochtigen n te ventileren. Deze functies zijn standaard voorzien op al onze toestellen. De buitenunit van de airconditioning haalt tot wel van de totale energie uit de buitenlucht gratis .

Feiten over Slaapkamers provincie antwerpen

works office team jobs contact publications menu works office team jobs contact publications all residential commercial public buro groen zoekt vacature landschaps project architect met ervaring door de groeiende opdrachtenportefeuille is buro groen gevestigd te roeselare op zoek naar een talentvol ervaren en gedreven medewerker om ons team te versterken. je hebt passie voor ontwerp oog voor detail en volgt wat er leeft in en rond ons vakgebied. je bent een absolute teamspeler je beschikt over n of meerdere van volgende diploma s landschapsarchitect architect stedenbouwkundige minimum jaar werkervaring vereist. Jobinhoud je neemt deel aan ontwerpworkshops en volgt deze op. je staat in voor de communicatie me.