Menu Sluiten

Unieke Interieurs

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

Meer info

tags: Interieuradvies – Interieurstyling – Restyling – Digital Art – Leveranciers Interieuradvies – 

Wenst u meer info over unieke interieurs kijk dan vlug op https://bfactor.be/ | Unieke Interieurs

Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Unieke interieurs

nl en fr de toggle navigation over ons geschiedenis de kracht van design kennis creativiteit en innovatie respect voor de natuur certificaten missie waarden en visie kwaliteiten zorg onderhoud regelmatig stofzuigen kenmerken van het tapijt vlekverwijdering reinigingsmethoden nieuws contact de kracht van design onze passie voor kwaliteitsvolle tapijten komt voort uit onze liefde voor design. De eigen studio van ragolle ontwerpt voor interieurs die ons inspireren. We volgen nauwgezet nieuwe trends en kleurtendensen unieke interieurs maatwerk We creren vloerkleden met een unieke identiteit. .

skip to main content languages nl fr en facebook linkedin pintrest infoadesign.be home over antiques amp design producten en diensten realisaties bakkerijen horeca food shops nonfood shops priv interieurprojecten werken bij pers contact search form zoek you are here home producten en diensten conceptontwikkeling onze sales amp design managers zijn uw eerste aanspreekpunt. Zij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en vertalen die in een totaalconcept rekening houdend met het vooropgesteld budget. Ze beschikken over een jarenlange ervaring en worden bijgestaan door het eigen team van interieurarchitecten. Plannen en uitvoeringstekeningen onze interieurarchitecten zijn betrokken bij de creatieve opstart van het project en zorgen verder voor de plannen en gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Desgewenst visualiseren ze het concept in moodboards d tekeningen of fotorealistische renderings. Projectbegeleiding onze projectmanagers zijn het vaste aanspreekpunt bij de realisatie van het project. Ze zorgen voor de opvolging van elk onderdeel van het traject tot e.

Kennisgeving over Unieke interieurs

materialen natuursteen keramiek composiet terrazzotechniekeninspiratieservicecontact contact keramiek een keramisch werkblad is krasvast en de meest onderhoudsvriendelijke optie. Bovendien is het materiaal bestand tegen plotse temperatuurschommelingen. Natuurlijke mineralen van topkwaliteit worden gesinterd tot een nieuwe homogene verbinding die ook volledig recycleerbaar is. Op zoek naar een onderhoudsvriendelijk alternatief voor natuursteen marmer deze krasvaste hitte en vlekbestendige keramische marmers zijn zeker een kijkje waard. Xtone marbles strak beton of cement kan een unieke beleving in het interieur brengen. Deze collectie creert de look zonder de poreuze toplaag voor meer gebruiksgemak. Xtone cements een houten afwerking is moeilijk weg te denken uit interieurs door zijn warme look amp feel. Met deze collectie krijg je de look van hout maar het onderhoudsgemak van keramiek Een extra woordje over unieke interieurs Xtone wood de industrial trend is ondertussen niet meer weg te denken. Ontdek de un.